© Prvý klub turistov Diviaky 2011
2013    DIVIACKI TURISTI-SENIORI NA CESTÁCH. SENIORKLUB PKT Diviaky je nový fenomén na turistickej mape Slovenska. Vznikol 16. februára 2013 v útulnej krčmičke „Pod hradom“ v Lietavskej Svinnej. Aby sme mali nejaký program, vymysleli sme Projekt „HRANIČNÉ TROJMEDZIA 2013“, ktorého cieľom bolo navštíviť všetkých päť takýchto Trojmedzí, ktorými naše Slovensko disponuje. Že to bol nápad dobrý, zistili sme nato-tata.
2013   Slovenských dôchodcov predbehli v kvalite života aj Bulhari a Rumuni?!?! Rakúšania i Česi si čas na dôchodku užívajú viac ako Slováci. Podľa výsledkov najnovšieho výskumu však slovenských dôchodcov predbehli aj Bulhari a Rumuni.
2013   OSTEOPORÓZA POTICHU OKRÁDA KOSTI O VÁPNIK. Osteoporóza je metabolické ochorenie kostí, pri ktorom sa znižuje obsah kostnej hmoty a narúša sa stavba kosti, čím vzniká vysoké riziko zlomenín. „Málokto si uvedomuje, že pri nedostatočnej liečbe môže byť toto ochorenie smrteľné...“
2013   BOMBA NÁPAD PRE SLOVENSKO ??? Dajme našich seniorov do väzení a zločincov do domovov dôchodcov a – konečne bude spravodlivosť pre všetkých !!!!!
Pešia turistika, vysokohorská turistika, cykloturistika, lyžiarska turistika, geriatrická turistika.
SENIORKLUB JE IBA JEDEN... ...TAKÝ KLUB 16.2.2013 16.2.2024 TURISTIKA DIVIAKY